Onze werkwijze

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Hieronder hebben wij in 5 stappen uitgelegd wat je van je sollicitatieprocedure kunt verwachten.

Je komt bij ons solliciteren

Wanneer jij wilt solliciteren op een tankstation vacature raden wij je aan om dit te doen met een compleet CV waarop terug te zien is waar je hebt gewerkt, welke periodes en wat je hier aan werkervaring hebt opgedaan. Ook is het fijn als wij terug kunnen zien waar je woonachtig bent zodat we direct zien welke tankstations wij als klant hebben in jouw omgeving. Je kunt bij Tankpersoneel reageren op een openstaande vacature of direct inschrijven. Wij zullen altijd kijken naar een passende functie voor jou.

Telefonische intake

Als wij beoordeeld hebben dat jouw CV aanknopingspunten biedt nemen wij telefonisch contact met je op voor een kleine kennismaking. Hierin bespreken we een aantal randvoorwaarden en jouw voorkeuren binnen de tankstation branche. Graag willen wij van je weten welke tijden je beschikbaar bent, hoeveel uur je wilt werken, of je in het bezit bent van eigen vervoer en waarom je op een tankstation vacature reageert.

Het sollicitatiegesprek

Indien tijdens het telefoongesprek naar voren komt dat jouw profiel aansluit bij onze vacatures nodigen wij je uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek op ons kantoor. Hierin gaan we uitgebreider praten over jouw voorkeuren, werkervaring, toekomstbeeld en uiteraard de tankstation functies. Wij vertellen je wat je van Tankpersoneel kunt verwachten en bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen onze branche.

Wij gaan de matchingsfase in

Indien tijdens het sollicitatiegesprek blijkt dat er goede aanknopingspunten zijn voor jou om op een tankstation te beginnen begint de matching fase! Hierin kijken wij welke vacature het beste bij jou past. Indien de vacature waarop jij gereageerd hebt niet aansluit bij jouw profiel zullen we verder kijken naar andere mogelijkheden. Hierin is het voor jou vooral afwachten.

Op gesprek bij de werkgever

Indien we de juiste match gevonden hebben stellen wij je voor aan de werkgever door middel van een door ons opgesteld profiel met jouw wensen en voorkeuren. Indien de werkgever geïnteresseerd is plannen wij een kennismakingsgesprek met de werkgever op het desbetreffende tankstation. Tijdens dit gesprek kun je uitgebreid ingaan op de werkzaamheden, werktijden en samenstelling van het team. Zodra jij en de werkgever een match zijn zorgt Tankpersoneel voor de administratieve afhandeling en kun je aan de slag!

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!

Nieuwste vacatures

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.