Onze personeelsoplossingen

Tankpersoneel levert tankstation personeel op maat.
Wij bieden u 4 personeelsoplossingen.

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. Zeker als het om uw personeel gaat. U wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor hun geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor alle banen in de tankstationbranche en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl

Om u als klant kwaliteit te bieden, hebben wij gekozen voor een partner die aan alle wettelijke en juridische eisen voldoet, inclusief de vereiste certificaten, omdat wij tenslotte zelf ook gecertificeerd zijn. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo'n partij. De NEN-certificering en de hantering van de ABU CAO, garandeert dat aan alle verplichtingen voortvloeiend uit arbeid wordt voldaan. Dankzij het lidmaatschap bij de Stichting Normering Arbeid zijn daar ook regelmatige controles op. Zo weet u in ieder geval zeker dat de verloning van de medewerkers volledig volgens de regels verloopt, met behoud van de kwaliteit waar wij als Tankpersoneel voor garant staan. Alle contacten verlopen gewoon via ons en u als werkgever behoud één aanspreekpunt binnen Tankpersoneel die alles voor u regelt.

Werving en Selectie

Wanneer u op zoek bent naar medewerkers voor uw team ben u bij Tankpersoneel aan het goede adres! Wij weten als geen ander hoe wij het juiste personeel moeten werven en selecteren voor de tankstation branche. Ook hebben wij een goed beeld van alle verwachtingen die u heeft voor een goede medewerker.

Onze kracht in het werven en selecteren van tankstation personeel ligt hem in de vele jaren ervaring in de branche die wij als Tankpersoneel team hebben opbegouwd. Ons team heeft werkervaring op tankstations van servicemedewerker tot manager, is opgeleid in de uitzendbranche en heeft uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt. Wij kennen de ins en outs en complexiteit van de functies en kunnen daarom goed inspelen op uw wensen.

Deze vaardigheden van ons team zorgen er voor dat we de ultieme match kunnen maken tussen werkgever en werknemer! Zo weten wij aan de hand van uw wensen de juiste kandidaten te werven die passen bij de cultuur van uw bedrijf.

Onze matching fase bestaat uit een aantal belangrijke factoren waardoor wij goed kunnen inschatten of de kandidaat en u een goede match zullen zijn.

Enkele belangrijke factoren die een rol spelen bij de matching zijn;

 • Flexibele instelling
 • Werkervaring
 • Service/gastgerichtheid
 • Betrouwbaarheid
 • Representatief uiterlijk/uitstraling
 • Commerciele vaardigheden
 • Wonend in de omgeving

Uitzenden

De corebusiness van Tankpersoneel is het werven en uitzenden van personeel in de tankstation branche! Voor betrouwbare medewerkers zijn wij hét uitzendbureau.

Wij staan voor kennis, kwaliteit en een goed gevoel voor de markt. Hierdoor zult u merken dat wij de beste service leveren voor het uitzenden van uw nieuwe medewerkers.

Wij zijn bekend met de hoge druk die momenteel ligt op de planning in de tankstation branche. Ook snappen wij dat er steeds meer behoefte is aan flexibel personeel zodat tankstations minder kwetsbaar worden, en zo ook rendabeler. Denk hierbij bijvoorbeeld aan piekdruktes, vakantieperiodes en het wegvallen van eigen personeel.

Daarnaast is een goede en tevreden medewerk(st)er niet alleen een goed visitekaartje voor uw organisatie, maar levert door extra verkoop ook meer marge op voor de shop.

Wij kijken of mensen passend zijn voor in uw team en de juiste skills bezitten om de functie naar behoren uit te voeren. Hierdoor maken wij uitzenden voor u als exploitant erg aantrekkelijk en bieden wij goede voorwaarden en tarieven

Detacheren

Heeft u voor uw tankstation nieuwe medewerkers nodig maar wilt u geen risico’s lopen? Dan kunt u een medewerker aannemen via Tankpersoneel op detacheringsbasis.

Wij detacheren graag vakkundige en flexibele krachten voor één of meerdere dagen per week en ook voor een langere periode. U heeft dus in feite een eigen werknemer die in dienst is van Tankpersoneel en zo voorkomt u alle administratieve rompslomp.

Tankpersoneel verzorgt voor u het contract, het verloningsproces, alle administratieve bijzaken en eventueel het werving en selectie proces. Deze contracten kunnen variëren in perioden. Zo kunt u zich focussen op de exploitatie van uw tankstation terwijl wij de werkgevers risico’s op ons nemen.

Grote voordelen van detacheren via Tankpersoneel voor u als werkgever zijn;

 • Salarisdoorbetaling bij ziekte (geen facturering naar opdrachtgever)
 • Pensioen opbouw
 • 25 vakantiedagen op jaar basis
 • Eventueel proeftijd van 1 maand
 • Doorbetaling op feestdagen
 • Eenvoudige en heldere facturering.

Flex diensten

Heeft u een kortdurend of tijdelijk bezettingsprobleem omdat u een zieke medewerker heeft in uw team of de zomerperiode is aangebroken? Dan biedt Tankpersoneel de FLEX oplossing voor u!

Als ervaren bureau met de specialisatie in de tankstation branche hebben wij een eigen pool van ervaren en opgeleid personeel voor zogenaamde ad hoc diensten.

Ons team bestaat uit service en bakery medewerkers verspreid over heel Nederland. Deze krachten zijn op de hoogte van de algemene regels en procedures van uw organisatie. Ook zijn ze opgeleid en getraind op diverse stations van verschillende organisaties en hebben eigen werkkleding.

Daarnaast heeft Tankpersoneel een online portaal waarmee u diensten bij Tankpersoneel aan kunt vragen, wijzigen en inzien. Hiermee besparen wij u een hoop extra tijd en energie. Tevens doet u bij ons de urenregistratie ook in het portaal.

U kunt ons benaderen als u een meerdere tankstations exploiteert maar ook als u één tankstation heeft.

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!

Interessante documenten

PDF

Algemene Voorwaarden

Download

PDF

NEN 4400-1 Certificering

Download

PDF

CAO Tankstations en Wasbedrijven

Download

PDF

Handleiding urenportal uitzendkrachten

Download

PDF

ABU CAO

Download

 

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.