Vind jouw baan op een tankstation!

Het Tankpersoneel team staat voor je klaar voor al je vragen.
Maak kennis met ons team!

Ons team

Tankpersoneel voor Kandidaten

Tankpersoneel is een bemiddelingsorganisatie gespecialiseerd in de tankstation branche. Wij bemiddelen je naar een baan bij een tankstation. Het belangrijkste is dat wij daarbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het vinden van de meest passende en ideale baan voor jou.

​Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we wat er speelt in deze markt. Net zoals wij van jou willen weten wat je verwachtingen en wensen zijn, praten we ook uitgebreid met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inschatten in welke baan en bij welk tankstation jij je thuis zult voelen en of dit past bij jou en bij de opdrachtgever.

De kracht van Tankpersoneel voor jou is;

 • Persoonlijk contact
 • Je bent geen nummer maar een mens
 • Korte communicatie lijnen en goede bereikbaarheid
 • Snelle reactie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Aarzel dan niet en schrijf je direct in. Samen gaan wij op zoek naar de uitdaging die bij jou past!

Schrijf je in!

Tankpersoneel voor Werkgevers

Tankpersoneel creëert door middel van een persoonlijke aanpak een sterke band met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat voor een langere of korte periode, iemand die voor 1 dag of per direct (adhoc) kan invallen, Tankpersoneel zorgt ervoor!

Bent u opzoek naar die nieuwe medewerker die het verschil maakt? Tankpersoneel maakt de match voor u. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Door jarenlange ervaring uitsluitend in deze branche en onze samenwerking met alle grote merken, zoals Shell, BP en Esso weten wij precies welke medewerker past bij uw tankstation vacatures. Wij leveren het complete aanbod aan dienstverlening als het gaat om personeelsbemiddeling.

Wij leveren hiermee altijd de perfecte tankstation medewerker af, personeel op maat. Voor het complete aanbod van dienstverlening met bijbehorende voordelen...

Ons team

Jurek ten Have

Intercedent

Werving en selectie, recruitment, arbeidsbemiddeling en procesmanagement.

 1. Telefoon
 2. Mail
 3. linkedin

Jolanda Hummelink

Intercedente

Werving en selectie, recruitment, arbeidsbemiddeling, urenregistratie en facturatie.

 1. Telefoon
 2. Mail
 3. Linkedin

Marco Lub

Manager

Management, systeembeheer, financiële administratie, relatiebeheer en bedrijfsvoering. 

 1. Telefoon
 2. Mail
 3. Linkedin

Paul Tuk

Manager

Management, planning, selectie, relatiebeheer en arbeidsbemiddeling.

 1. Telefoon
 2. Mail
 3. Linkedin

Nieuw talent

Gezocht

Lijkt het jouw ook leuk om bij ons in het team te komen werken? Stuur ons dan een mail met je CV en motivatie.

 1. Telefoon
 2. Mail
 3. Linkedin
Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.