Disclaimer

...

Van één ding zijn wij volledig overtuigd: het leveren van kwaliteit maakt het verschil. Dat vind je in alles terug bij Tankpersoneel. Wij vinden dat als wij van jou kwaliteit in je werkzaamheden verwachten, je daar zeker bij ons op mag rekenen.

Disclaimer

Dit is de website van Uitzendbureau Ready 4 You B.V. h.o.d.n. Tankpersoneel gevestigd te Zoetermeer. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.
Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Tankpersoneel accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Tankpersoneel is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Tankpersoneel, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Tankpersoneel die op deze site van toepassing zijn.
Deze website bevat links naar websites van derden en Tankpersoneel is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Auteursrecht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tankpersoneel is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Tankpersoneel. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Tankpersoneel. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!
Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.