Functieomschrijving Service medewerker

Wat zijn de werkzaamheden van een Service medewerker?

Functie

Hoewel een tankstation vaak een grote vers en bake-off afdeling heeft kun je ook alleen op de verkoop afdeling aan de slag!
Je hebt hier veel contact met de klanten en kunt ook werken op verschillende diensttijden, dit maakt de functie leuk en afwisselend.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en krijgt een grote verantwoordelijkheid. Daarnaast moet je beschikken over veel vaardigheden en krijg je een ruime productkennis.

Werkomgeving

De servicemedewerker bevindt zich aan de algemene verkoopbalie. Hier heb je je eigen plek waar vandaan je het terrein en de shop in de gaten kunt houden. Je hebt toegang tot de rookwaren en accessoires, en werkt in de shop.
Hier ontmoet je een grote diversiteit aan klanten. Van zakenmensen naar moeders en vaders tot nachtbrakers. Jij bent dus tijdens jouw dienst hoofd klantenservice en daarom sta jij hier altijd met een brede lach op je gezicht en een representatieve uitstraling!

Takenpakket

Het is allereerst jouw verantwoordelijkheid om op de pompen te letten en deze vrij te geven zodra iemand wilt tanken. Je rekent de producten af van klanten en adviseert ze hierover.
Je informeert mensen over airmiles, freebees, tankpassen, spaaracties, oliën, gebruik van pompen, verhuur van aanhangers, kansspelen, rookwaren, wasprogramma's en nog veel meer!
Ook heb je de verantwoordelijkheid van een schone werkplek, kasopmaak, voorraadbeheer en soms zelfs het onderhoud van het buitenterrein.
Er is dus veel te leren binnen deze functie.

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!

Nieuwste vacatures

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.