Overige functies

...

Wat zijn er nog meer voor mogelijkheden?

Naast alle functies die wij voor jou hebben omschreven zijn er nog een aantal andere mogelijkheden binnen de tankstation branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig de vulploeg medewerkers, studentenbanen, wasstraat medewerkers en pompbediende vacatures. Deze functies staan uiteraard op onze vacature pagina.

Hoe wat waar?

De overige banen op een tankstation zijn zeer divers en vereisen verschillende eigenschappen. Zo werk je als wasstraat medewerker altijd in de buitenlucht en ben je als student vaak werkzaam in de weekenden. Vaak werk je op een tankstation dichtbij huis en heb je een korte reistijd.

Wat kan ik nog meer leren?

Op het moment dat je aan de slag bent gegaan op één van de functies op een tankstation dan is de kans voor ontwikkeling heel groot.
Tankstation eigenaren leiden liever eigen personeel op voordat ze iemand aannemen van buiten af. Dit biedt voor elke medewerker van een tankstation doorgroeimogelijkheden. Jouw wensen hierin zullen dus altijd bespreekbaar zijn!

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!

Nieuwste vacatures

Harmelen

Barista voor Starbucks

Kom werken als Barista op een tankstation en laat Tankpersoneel je introduceren in de wereld van Starbucks!...
Bekijk deze vacature!
Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.