Nieuwe website = Nieuwe portal

Heb jij je al verdiept in de nieuwe portal van Tankpersoneel?

Wij weten dat de recente veranderingen binnen ons bedrijf ook voor verwarring zorgen. Het nieuwe portaal voor vaste medewerkers en werkgevers die uren nakijken van medewerkers nog een beetje wennen is. Maar.. om het toch zo makkelijk mogelijk te maken is er voor werknemers die op een vast tankstation werken een app ontwikkeld. In deze app zijn een aantal handige features opgenomen.

Je hoeft nooit meer te werken met urenbriefjes, vanaf nu kun je al je uren gemakkelijk bijhouden en direct declareren in Flexwrapp. En de app is volledig geïntegreerd met onze software, de beste webapplicatie waarmee je bureau kan werken op het gebied van verloning en facturatie. Zo hoef jij alleen maar aan je werk te denken.

Snel van start: Je maakt in Flexwrapp gemakkelijk een account aan en kiest je eigen toegangscode voor de app. Van het bureau ontvang je de benodigde gegevens om verder met de app te gaan werken. (eenmalig)

• Dashboard – Als eerste kom je op het dashboard. Daar zie je je actieve banen en kun je doorklikken naar de details. Ook kun je vanaf hier naar alle banen.
• Bureaus – Een uitnodiging om te koppelen ontvang je van het bureau. Daarna worden direct alle gegevens opgehaald van de baan of banen die je hebt bij dat bureau. Je kunt de app dan gelijk gebruiken!

• Werkplek (genoemd baan) – In 1 overzicht zie je al je banen, met bovenaan als eerste je huidige banen en verder naar beneden zie je banen waar je in het verleden gewerkt hebt.
• Werkplek (ban) details – Als je meerdere banen hebt is het fijn om de adressen makkelijk terug te vinden. Dat zie je in Baan details. Ook zie je wanneer je bij deze baan bent gestart en wat je hier per uur verdient.
Direct contact – Contact opnemen met het bedrijf is al helemaal makkelijk, want vanuit de app kun je direct bellen of mailen.

• Beschikbaarheid – Wil je je bureau gemakkelijk laten weten dat je beschikbaar bent voor werk? Geef dan je beschikbaarheid door in de app en je bureau ziet dat direct terug in Easyflex Planning. Zo ben je gemakkelijk voor hen in te plannen.

• Urenregistratie – Vanuit Baan Details ga je door naar Urenregistratie. De kalender geeft je direct overzicht van je declaraties in een week-, 4-weken of maandoverzicht.
• Uren declareren – In het agenda overzicht klik je op een dag om je urendeclaratie te openen. Hier kun je selecteren of het om normale- of overwerkuren gaat en je vult de tijd in. Wanneer je een periode compleet hebt, druk je op indienen en je uren zijn verzonden. Zo simpel is je uren invullen met Flexwrapp!

• Vakantiedagen – Vrije dagen opnemen? Kies in je urendeclaratie voor Vakantieuren en vul het aantal uren in.
• Reserveringen saldo – Onder het tabje Reserveringen zie je het saldo van je Vakantieuren
• Documenten – Onder Documenten heb je direct overzicht op al je loonstroken en jaaropgaven.

 

 

Heb je nog meer vragen over de app neem dan contact met ons op op 079 316 83 33.

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.