Tankstation Vakbeurs

Op 6 en 7 November 2019 is Tankpersoneel met het hele team naar de Tankstation Beurs in Houten geweest. Hier hebben we tweé hele leuke dagen beleefd!

Bij binnenkomst in de knusse zaal waar alle stands zich bevinden ruik je direct de hapjes en lekkernijen die bedrijven promoten aan hun netwerk. De sfeer zit er gelijk lekker in!

De ruim 83 exposanten die je kunt vinden op de beurs zijn uiteenlopend van food groothandel tot was systemen tot tankstation merken.  Iedereen die ook maar iets te maken heeft of te bieden in de tankstation branche is aanwezig. Ook heeft de beurs ruim 2.500 bezoekers die allemaal druk aan de slag zijn met netwerken.

Naast alle stands die je kunt bezichtigen is er ook een mogelijkheid om je aan te sluiten bij de workshops van onder anderen een carwshcoach of een tankstation architect. Daarnaast was er de mogelijkheid om je bij te laten scholen op het congres in het thema; De toekomst van de shop. Hier werden presentaties gegeven door mensen uit verschillende takken op een tankstation.

Kortom... Dit was een geslaagd jaar voor de Tankstation Vakbeurs.

Wij zien u graag terug volgend jaar!


Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.