Nieuws omtrent corona virus voor medewerkers

Beste medewerkers,

In verband met maatregelen van de overheid ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus (covid-19) worden wij overvallen met afmeldingen van diensten en hebben wij veel ziekmeldingen ontvangen. Gelukkig, tot zover wij weten, tot nu toe nog geen coronagevallen. 

Vanaf zondag 15 maart tot 6 april 2020 zijn er verregaande beperkende maatregelen genomen, waardoor ook het verkeer en de vraag op tankstations sterk is afgenomen. Veel tankstations hebben met onmiddellijke ingang besloten om elke dienst slechts te laten vervullen door één persoon, waardoor heel veel diensten zijn afgemeld. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om ook zelf maatregelen te nemen. Waaronder een stop met bezoeken op onze vestigingen.

Wij snappen dat ook van jullie kant er allemaal vragen opkomen hoe nu verder te gaan en wat de gevolgen voor jou zijn. Natuurlijk proberen wij iedereen zo veel mogelijk aan het werk te houden, maar de kans dat wij daar in slagen is dus niet zo groot. 

Momenteel heb je waarschijnlijk al via je opdrachtgever te horen gekregen dat het rooster flink is aangepast en er veel minder uren zijn ingepland dan waarvoor je normaal wordt ingezet. 

Dit is een erg uitzonderlijke situatie, waar iedereen mee te maken krijgt en wij hopen voor jou de financiële consequenties zo klein mogelijk te houden. Vooralsnog kun je er gewoon van uitgaan dat vanaf 6 april de oude situatie weer wordt hersteld en alle met jou gemaakte afspraken over inzetbaarheid en inplanning weer zullen worden hervat.

Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn betreft de situatie zullen wij iedereen hierover per mail inlichten.

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen dan kun je ons bereiken op 079-3168333 of mailen via info@tankpersoneel.nl

Met vriendelijke groet,

Team Tankpersoneel

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.