Functieomschrijving Assistent Manager

...
Wat zijn de werkzaamheden van een Assistent Manager?

Functie

Er zijn verschillende mogelijkheden als assistent manager op een tankstation. De verkoop en de horeca afdeling hebben beide een assistent manager. Onder de horeca valt ook de Starbucks en AHtoGO. Onder de verkoopfunctie valt de shop.

Je bent onderdeel van het management team, rapporteert aan de manager en draagt bij aan goede onderlinge communicatie op de werkvloer.
Gastvrijheid en service is wat binnen jouw functie voorop staat. Daarnaast verricht jij ook administratieve werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een nette werkomgeving en optimale presentatie van producten die bijgehouden wordt volgens de richtlijnen. 

Het is belangrijk dat je de manager ondersteund in zijn taken bij afwezigheid. Je hebt dus een waarnemende functie.

Werkomgeving

Binnen het station waar je werkzaam bent zul je functioneren als een soort vliegende keep. Je werkt mee op de werkvloer maar bent een deel van de tijd ook achter de schermen te vinden. 

Takenpakket

Je bent allereerst verantwoordelijk voor de begeleiding van je medewerkers en het toezicht op het totale station/afdeling.
Management taken zoals goederenstroom, geldstroom, planning en urenadministratie horen ook bij deze functie.
Wat ook belangrijk is als assistent manager, is dat je bereid bent om de handen uit de mouwen te steken. Je zult geregeld meewerken op de afdeling en nieuw personeel trainen.

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op!

Nieuwste vacatures

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.