Over ons

Over ons

Tankpersoneel is een bemiddelingsorganisatie gespecialiseerd in de tankstation branche. Wij bemiddelen je naar een baan bij een tankstation. Het belangrijkste is dat wij daarbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het vinden van de meest passende en ideale baan voor jou. Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we wat er speelt in deze markt. Net zoals wij van jou willen weten wat je verwachtingen en wensen zijn, praten we ook uitgebreid met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inschatten in welke baan en bij welk tankstation jij je thuis zult voelen en of dit past bij jou en bij de opdrachtgever.

Tankpersoneel creëert door middel van een persoonlijke aanpak een sterke band met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat voor een langere of korte periode, iemand die voor 1 dag of per direct (adhoc) kan invallen, Tankpersoneel zorgt ervoor! Bent u opzoek naar die nieuwe medewerker die het verschil maakt? Tankpersoneel maakt de match voor u. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.