EVEN VOORSTELLEN

Even voorstellen

Tankpersoneel een enthousiast en deskundig uitzendbureau dat zich volledig richt op het ter beschikking stellen van professionals voor tankstations. Onze specialiteit is bemiddeling van kwalitatief hoogstaand tankstationpersoneel. Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij in staat de ideale match tot stand te kunnen brengen. Wij spreken de taal, dragen zorg voor persoonlijke aandacht en verbinden ons aan het door u gewenste resultaat. Niet alleen in woord maar ook in daad! Niet alleen zijn wij bekend met alles wat er zich af kan spelen op een tankstation, maar ook met de specifieke eisen die worden gesteld aan de medewerkers voor een tankstation. Onze kernactiviteiten zijn Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie en Payroll. Tankpersoneel richt zich op alle bemande tankstations in heel Nederland.

Wanneer u op zoek bent naar een servicemedewerk(st)er, gastvrouw, -heer, assistent-manager of een manager, neem dan contact met ons op. Wij vinden de ideale kandidaat voor u.

Dankzij onze ervaring en kennis van deze markt zijn wij in staat om dat wat wij het belangrijkste vinden te kunnen garanderen: snelheid en KWALITEIT met hoofdletters.

Tankpersoneel / Ready 4 You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.